Κωνσταντίνος Τζώτζος

  • Προπονητής
  • Τεχνικός Σύμβουλος Προγραμμάτων Φυσικής Κατάστασης Επαγγελματιών Αθλητών.

Γενικές Πληροφορίες

Γεννημένος το 1961 στον Πειραιά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό στα 13 του χρόνια με ενόργανη γυμναστική στον Ολυμπιακό και προπονητή τον κύριο Σατρατζέμη. Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια κέρδισε η ελεύθερη πάλη. Αναλαμβάνει προπονητής του ο κύριος Παράσχος Μπόρας.

Το 1975 κάνει προπονήσεις στα 1500 m. αποστάσεις ημιαντοχής. Το 1977 δοκιμάζεται και στο ακόντιο με τον Πανιώνιο και προπονητή τον κύριο Καράφλα.

Ωστόσο, το άθλημα που θα τον συνεπάρει και θα κερδίσει την καρδιά του είναι η πυγμαχία. Το 1978 ξεκινά με προπονητή τον κύριο Παναγιώτη Κωσταρέλλο. Αφοσιώνεται. Την τεχνική του κατάρτιση συμπληρώνουν οι προπονητές της Εθνικής Μιχαήλ Κόστωφ, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Λευτέρης Λιβάδης.

Το 1983 γνωρίζει τον πρωταθλητή Ελλάδας στο full contact kick boxing, Δώρο Μουρατίδη και ξεκινά μαζί του προπονήσεις υπό την επίβλεψη του δασκάλου κυρίου Γιώργου Μάλλιου.

Στη γνώση της εσωτερικής δύναμης και τη βελτίωση των λακτισμάτων του βοήθησαν σημαντικά οι Γεώργιος Γιδάκος (καράτε) και Βαγγέλης Χρυσοφάτης (Tae Kwon Do). Το 1990 ασχολείται με το Wushu. Δάσκαλοί του ο κύριος Αθανασίου και ο Παύλος Σεϊταρίδης.

Σήμερα, μετά από μια πετυχημένη και μακρόχρονη πορεία στον αθλητισμό, έχει ιδρύσει και λειτουργεί τον Αθλητικό Σύλλογο ‘’ΚΡΑΤΑΙΟΣ’’, που με την καθοδήγησή του έχει εξελιχθεί σε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο με πρωτοποριακές μεθόδους προπόνησης για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Νατάσα Τζώτζου

  • Προπονήτρια στα προγράμματα φυσικής κατάστασης και υπεύθυνη για την αποθεραπεία των αθλητών

Γενικές Πληροφορίες

Συνεργάτης και βοηθός του Κωσταντίνου Τζώτζου είναι η γυναίκα του Νατάσσα Τζώτζου με 25ετή προπονητική πείρα και διπλωματούχος instructor στο stretching.

Υπεύθυνη στα προγράμματα φυσικής κατάστασης (cross training) καθώς και για την αποθεραπεία και τις διατάσσεις των αθλητών όλων των τμημάτων.

Τι κάνουμε

Δυναμικό άθλημα, άριστη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Ενισχύει την εκρηκτικότητα και ευλυγισία του σώματος καθώς αυξάνει την αρμονία και ισορροπία του μθικού συστήματος. Κατάληλο για αποτελεσματική αυτοάμυνα.

Κλασσική και η πιο αναγνωρισμένη πολεμική τέχνη. Προσφέρει δύναμη και ταχύτητα ιδιαίτερα στους άνω μύς και πόδια. Βοηθάει πολύ αποτελεσματικά στο αναπνευστικό σύστημα προσδίδοντας υψηλές αντοχές και υψηλά αντανακλαστικά.

Τα προγράμματα μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα μέλη μας να φθάσουν στο ανώτερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους όσο  αφορά την ενδυνάμωση, την αντοχή, τη δύναμη, την ευελιξία, την ισχύ, την ταχύτητα, την συνεργασία, την ευλυγισία,την ισορροπία και την ακρίβεια.

Οι Αθλητές Μας

Φώτης Τζώτζος
Φώτης Τζώτζος
Νίκος Τζώτζος
Νίκος Τζώτζος
Φωτεινή Κρομμύδα
Φωτεινή Κρομμύδα
Σωτήρης Παπαγεωργίου
Σωτήρης Παπαγεωργίου